Árak és árképzési szempontok | RMC Magzati Medicina Központ

Árak és árképzési szempontok

A magzatok elsöprő többsége egészséges és nem mutat eltérést ultrahangon. Ennek ellenére minden szűrővizsgálatunk rendkívüli módon kiterjesztett, részletbe menő, mert hisszük, hogy tudni érdemes. Az anya megnyugtatása afelől, hogy magzatával minden rendben, ugyanolyan fontos számunkra, mint az, hogy az enyhe, vagy súlyos ultrahang eltérést mutató esetekben segítsünk az aggódó várandósnak, megfelelő differenciál-diagnosztikai tudás és vizsgálati idő biztosításával. Mindezek miatt szolgáltatásaink esetében tól-ig ár kommunikációt alkalmazunk. Pácienseink által a vizit végén fizetett összeg – az etikus árképzés talaján – nagy mértékben függ az esetlegesen felfedett eltérés szakmai jelentőségétől, dokumentációs és konzultációs igényétől, valamint a keletkezett jogi felelősség jellegétől.

 

Tájékoztatásul álljon itt az első három trimeszteri szűrés vizsgálatainak tól-ig ára:

Első trimeszteri kiterjesztett szűrés: Egyes terhességnél 59.800-86.800 Ft; Ikerterhességnél: 62.300-99.300 Ft

Második trimeszteri kiterjesztett szűrés: Egyes terhességnél 52.300- 84.800 Ft; Ikerterhességnél: 67.300-99.800 Ft

Harmadik trimeszteri kiterjesztett szűrés: Egyes terhességnél 37.300-69.800 Ft; Ikerterhességnél 48.500-81.000 Ft

 

Az alább felsorakoztatott áraink az úgynevezett "azonnali fizetési kedvezmény" igénybevétele esetén számítandó fel, melyet azon pácienseink alkalmazhatnak, akik helyben készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával vagy ezek kombinációjával fizetik ki a szolgáltatási díjat.  

 

A részletes árlista a kiegészítő tételekkel itt megtekinthető.

 

A részletes árlistában szereplő kiegészítő tételek belső írásos szakmai protokollját kérésére rendelkezésére bocsátjuk. Kérjük ilyen kérését jelezze szakorvosunknak.